Kleine Groepstraining

oktober 10, 2014 by in jij

Wil je graag trainen met je partner, vrienden/innen, ploegmaten, familie of collega’s. Jullie kunnen genieten van een leuke workout op jullie niveau onder professionele begeleiding.

Jullie kunnen opteren voor een één- of meermalige leuke workout. Maar wanneer jullie willen trainen in functie van het bereiken van vooropgestelde doelen, dan wordt de voorkeur gegeven aan een samenwerking van 6-12 sessies. In deze sessies zullen er niet alleen specifieke doel(en) worden nagestreefd, maar zal de coach zichzelf overbodig maken zodat jullie onafhankelijk van de coach leuke en verantwoorde trainingen kunnen bedenken.

  •  Functionele training: training die jullie fit maakt voor het dagelijks leven en klaarstoomt voor fysieke uitdagingen.
  • Medische training: beweging als aanvulling op verschillende medische en psychische condities zoals overgewicht, diabetes, lage rugpijn, depressie, burnout, stress, ...
  • Sportspecifieke training: functionele training met als doelen blessurepreventie en het maximaliseren van jullie sportprestaties.

Gratis kennismakingsgesprek

‘You get the best out of others when you give the best of yourself’ – Harry Firestone