Personal Training

oktober 15, 2014 by in jij

Ontbreekt de nodige tijd, motivatie, kennis of kunnen? Daar brengen we samen verandering in!

Je kan opteren voor een één- of meermalige leuke workout. Maar wanneer je wil trainen in functie van het bereiken van vooropgestelde doelen, dan wordt de voorkeur gegeven aan een samenwerking van 6-12 sessies. In deze sessies zullen er niet alleen specifieke doel(en) worden nagestreefd, maar zal de coach zichzelf overbodig maken zodat jij onafhankelijk van de coach leuke en verantwoorde trainingen kan bedenken of (terug) aansluiting kan vinden bij het lokaal sportaanbod.

  • Functionele training: training die je fit maakt voor het dagelijks leven en klaarstoomt voor fysieke uitdagingen.
  • Medische training: beweging als aanvulling op verschillende medische en psychische condities zoals overgewicht, diabetes, lage rugpijn, depressie, burnout, stress, ...
  • Sportspecifieke training: functionele training met als doelen blessurepreventie en het maximaliseren van jouw sportprestaties.
  • Lifestyle coaching: coaching met als doel het creëren van gezonde gewoontes waarbij beweging centraal staat.

 

Er kan zowel in de 'Chirodroom' als op locatie (jouw thuis, jouw kantoor, een leuk parkje in de buurt, ...) getraind worden. Aan jou de keuze.

Gratis kennismakingsgesprek

‘If you can dream it, you can do it!’ - Walt Disney
Waarom zou personal training datgene zijn waar jij naar op zoek bent?

Je zou meer willen bewegen/sporten, maar komt steeds weer tot de vaststelling dat de nodige motivatie ontbreekt.

Je wil al doende leren om op een verantwoorde manier te bewegen, je fitheid te bevorderen en beweging te implementeren als essentieel en duurzaam onderdeel van een gezonde levensstijl.

Je wil fit zijn voor het dagelijks leven en dit op elke leeftijd.

Je ziet beweging als aanvullende behandeling op verschillende medische/psychische condities zoals overgewicht, diabetes, lage rugpijn, depressie, …

Je zou graag enkele sportspecifieke uitdagingen realiseren.

Je wil graag (terug) aansluiting vinden bij het lokaal sportaanbod of één van de groepstrainingen.

Je wil gewoon sporten voor het plezier van beweging op zich

Of je wil gewoonweg een combinatie van alles wat hierboven staat.

Wat kan personal training voor jouw (zoon / dochter) betekenen?

Zijn de lessen lichamelijke opvoeding steeds weer confronterend en een opgave? Dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn. Samen zorgen we ervoor dat je terug uitkijkt naar deze lesuren.

Je zou graag (terug) aansluiting vinden bij het lokaal sportaanbod, de jeugdbeweging, maar op dit moment voel je je daar zowel fysiek als mentaal niet klaar voor. Dan is het tijd dat we daar verandering in brengen!

Er bestaan superleuke spelletjes voor op de Playstation, X-box, PC, … , maar daarbij zit je altijd stil. Ik laat je zien dat beweging ook pure fun kan zijn en dat spelletjes waarbij je beweegt ook superleuk kunnen zijn.

Heb je last van overgewicht en hierdoor minder zelfvertrouwen? Het kan ook anders!

Heb je een vriendje of vriendinnetje dat in hetzelfde schuitje zit dan mag die gewoon meekomen en maken we er een kleine groepstraining van (max. 4 kinderen / jongeren). De prijs blijft hetzelfde en die kan je dan delen.