Nele

Hallo!

Ik ben Nele, erkend diëtiste. Je kan bij mij terecht voor voedingsadvies m.b.t. vermageren, algemeen gezonde voeding, hart- en vaatziekten, een hoog cholesterolgehalte, eetproblemen en -stoornissen, sportvoeding, ondergewicht, vegetarisme en zwangerschap.

Vragen? Bel Vrijblijvend:

(+32) 494 75 94 33

De drie woorden die mezelf beschrijven zijn empathisch, ambitieus en individueel. 
Empathisch, omdat ik mezelf probeer in te leven jouw leefstijl, jouw mogelijkheden en valkuilen. Ik ben ook erg ambitieus, omdat ik me enerzijds voortdurend bijschool en anderzijds steeds blijf zoeken naar manieren om de doelen van de cliënten te helpen bereiken. Dat brengt ons bij het laatste woord, individueel. Ik kijk steeds naar jou en probeer hierop in te spelen met een individueel advies.

 

Neem zeker een kijkje op mijn website voor meer info.

of contacteer via email:

  • Nele Huls

Mijn visie en werkwijze

Geen dieet, maar werkpunten 

We starten samen onderaan de trap met jouw doel bovenaan. Elk werkpunt is een trede van de trap, waardoor je op een rustig en haalbaar tempo steeds dichterbij je doel komt. Op deze manier kan je de werkpunten goed volhouden en worden ze geleidelijk aan ingebouwd in jouw voedingspatroon en leefstijl.

 

Combinatie met personal training

Optima Forma deelt haar locatie met diëtiste Nele Huls. Ideaal om samen te werken en elkaar te versterken.
We geloven niet in one size fits all. Dus benieuwd naar wat wij samen voor jou kunnen betekenen? Plan dan hier je gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Optima Forma.